• Izdavačka kuća Odiseja

Prikaz knjige ,,Hoću kući" Jasminke Petrović

Prikazi / 19.06.2017.
Draga deco, počeo je letnji raspust. Znam da vi dosta vremena provodite uz svoje računare. U redu, prihvatam i to, ali vam ipak savetujem da se potrudite da više vremena provodite u prirodi. Kada su velike vrućine pronađite hlad, uzmite neku zanimljivu knjigu i uživajte!
prikaz knjige ,,hoću kući quot jasminke petrović

Draga deco,
počeo je letnji raspust. Znam da vi dosta vremena provodite uz svoje računare. U redu, prihvatam i to, ali vam ipak savetujem da se potrudite da više vremena provodite u prirodi. Kada su velike vrućine pronađite hlad, uzmite neku zanimljivu knjigu i uživajte!
Moj trenutni predlog je knjiga Jasminke Petrović ,,Hoću kući!''. Mene je slatko nasmejala i zabavila, pa verujem da će se i vama dopasti.
Sigurno ste više puta bili ljuti na svoje roditelje. Nekada ste čak poželeli da imate neke druge (čini vam se BOLjE) roditelje. U ovoj knjizi vaš vršnjak Nikola kreće u potragu za savršenim roditeljima. Kakvi su to savršeni roditelji? Koje osobine ih krase? Kako se ponašaju? Kako izgledaju? Da li će ih Nikola pronaći? Da li su bolji od njegovih sadašnjih roditelja? Da li će biti zadovoljan ili će se pokajati?
PROVERITE SAMI!

Izvor: ljilja969.blogspot.com

Povezane knjige
Hoću kući!
528 rsd 660