• Izdavačka kuća Odiseja

Pobunjena značka za roman ,,Kućica na drvetu" Bjanke Picorno

Video / 01.11.2019.
Pobunjene čitateljke su na 64. Međunarodnom Beogradskom sajmu knjiga podelile pobunjene značke izabranim dečjim knjigama. Značku za nesvakidašnja prijateljstva dobio je roman ,,Kućica na drvetu" Bjanke Picorno. Značku je dodelila Marija Božić.
pobunjena značka za roman ,,kućica na drvetu quot bjanke picorno

Ko još nije maštao o tome da ima neku tajnu, skrivenu kućicu, u kojoj važi samo jedno pravilo: Možeš da radiš sve što poželiš?!

Aglaji i Bjanki se ta želja ispunila kad su se preselile u kućicu na drvetu. Iako je Aglaja dete a Bjanka odrasla osoba (mada pomalo detinjasta), najbolje su drugarice i odlično se slažu. Svaka ume da uradi ponešto, a obe imaju pustolovnog duha i mašte napretek. Na njihovom drvetu rastu ne samo razne vrste voća već i četiri bebe koje mjauču, mačka koja priča kao učena dama, pas koji svira flautu, krilata keruša, električna jegulja i jedan namćorasti starac. Dobro, možda komšija namćor ne raste, ali jeste čudna voćka. Na takvom mestu, u takvom društvu, nikad nije dosadno. Čak ni sama autorka, Bjanka Picorno, nije odolela da im se ne pridruži, pa se pojavila u ovoj knjizi kao lik! Pogodite koji...

Povezane knjige
Kućica na drvetu
396 rsd 660 Akcija