• Izdavačka kuća Odiseja
Prikazi / 22.11.2018.

Dečak koji ovako lepo govori o tugi, prijateljstvu i ljubavi, mudriji je od bilo kog odraslog koga sam u ovoj knjizi srela.

detaljnije
Intervjui / 15.11.2018.

U oktobru mesecu Ištvan Lakatoš bio je gost izdavačke kuće Odiseja na Beogradskom sajmu knjiga, promovišući svoj roman “Kockograd” i serijal “Ema i Tesla”, i to je bila prilika da sa ovim popularnim autorom porazgovaramo o njegovom stvaralaštvu i književnosti za decu.

detaljnije
Video / Dešavanja / 09.11.2018.

Odiseja je na ovogodišnjem Sajmu knjiga u Beogradu organizovala seminar Kritika dečje književnosti. Na seminaru su govorile Lota Olson, Tijana Tropin i Ivana Mijić Nemet.

detaljnije
Prikazi / 07.11.2018.

Književnost za decu oduvek je, uz neopravdano potcenjivački tretman od strane mnogih „ozbiljnih“ ljubitelja i proučavalaca pisane reči, pratila nimalo zahvalna uloga da, uz trenutke razonode, svojoj ciljnoj grupi priušti izvesnu pripremu za buduće suočavanje sa životom izvan bezbrižnosti porodičnog okruženja.

detaljnije
Video / Dešavanja / 05.11.2018.

Mađarski pisac, ilustrator i autor stripova bio je Odisejin gost u vreme Sajma knjiga i potpisivao je knjige na Odisejinom štandu.

detaljnije
Dešavanja / 02.11.2018.

Odiseja je na 63. Međunarodnom sajmu knjiga u Beogradu ugostila mađarskog pisca Ištvana Lakatoša i čitaocima predstavila svoja nova izdanja

detaljnije