• Izdavačka kuća Odiseja
kako preživeti svoju porodicu

Kako preživeti svoju porodicu

Džon Kliz

,

Robin Skiner

880 rsd 1.100 (-20%)
Cene su u dinarima sa uračunatim PDV-om.

,,Kako preživeti svoju porodicu" je internacionalni bestseler u kojem čuveni Džon Kliz kroz razgovor sa svojim psihoterapeutom pokušava da odgovori na suštinska pitanja o odrastanju i porodičnim odnosima.

  • ISBN: 9788677200411
  • Broj strana: 302
  • Pismo: Latinica
  • Povez: Mek
  • Format: 14x20
  • Godina izdanja: 2007

Čuveni Pajtonovac i njegov psihoterapeut u duhovitom dijalogu otkrivaju kako struktura porodica iz kojih smo potekli oblikuje naš život, i nude ohrabrenje i putokaz za ostvarivanje sreće. Kako biramo partnere? Zašto se zaljubljujemo? Koje uloge partneri igraju u paru? Koliko i kako porodice iz kojih potičemo utiču na naš karakter, mentalno zdravlje i način života? Kako se ponašamo sa svojom decom? Kako da nam deca izrastu u uravnotežene osobe? I zbog čega je seks toliko važan? Ovo su samo neka od jednostavnih, suštinskih pitanja o kojima diskutuju priznati psihoterapeut Robin Skiner i njegov bivši pacijent, komičar Džon Kliz, pretresajući ozbiljna pitanja kroz praktičan i duhovit dijalog. Iako pisana za laike, ova knjiga se i u stručnim krugovima psihologa, psihijatara i psihoterapeuta već godinama smatra za jednu od najboljih na temu porodičnih odnosa i razvoja deteta.

Prikaz knjige ,,Kako preživeti svoju porodicu"

22.01.2019.

Bibliotekarka Biblioteke grada Beograda preporučuje knjigu ,,Kako preživeti svoju porodicu".

Detaljnije

Prikaz knjige ,,Kako preživeti svoju porodicu"

22.08.2018.

Džon Kliz je britanski komičar, kod nas najpoznatiji kao jedan od tvoraca Letećeg cirkusa Montija Pajtona, a Robin Skiner je jedan od utemeljivača grupne analize i osnivač Instituta za porodičnu terapiju u Londonu. Spajajući oba sveta, ova knjiga pokušava da nam na duhovit i posve "ljudski"način predstavi neke od ključnih životnih faza, prekretnica, kao i proširi vidike i pruži uvid u neka vrlo intimna i "škakljiva" pitanja.

Detaljnije

Prikaz knjige ,,Kako preživeti svoju porodicu"

30.11.2017.

Klizu je Skinerova terapija pomogla da se vrati na kolosek, pa je odlučio da se, kao predstavnik „druge strane“ pridruži svom bivšem terapeutu u pokušaju da čitaocima širom sveta zajedno, kroz sopstvena iskustva, približe i pojasne određene psihološke probleme kojih možda nisu ni svesni. O tome koliku je popularnost njihov zajednički priručnik stekao, verovatno najbolje pokazuje činjenica da su Skiner i Kliz deset godina kasnije objavili i njegov svojevrsni nastavak nazvan „Kako preživeti život“.

Detaljnije

Od istog autora: Džon Kliz

Kako preživeti život
880 rsd 1.100

Od istog autora: Robin Skiner

Kako preživeti život
880 rsd 1.100