• Izdavačka kuća Odiseja
donesite mi glavu ajvi poket

Donesite mi glavu Ajvi Poket

Kejleb Krisp

748 rsd 880 (-15%)
Cene su u dinarima sa uračunatim PDV-om.

Završnica trilogije o Ajvi Poket

Kategorija:
Uzrast:
    od 9
Ilustracije:
Zaviri u knjigu
  • ISBN: 9788677202644
  • Broj strana: 320
  • Pismo: Ćirilica
  • Povez: Mek
  • Format: 14x20
  • Godina izdanja: 2022

Otkako je dobila Satni dijamant, Ajvi Poket su progonili, prevarili, kidnapovali, zatvorili u ludnicu i prepustili prilično groznim usvojiteljima. Srećom, Ajvi se uvek dočeka na noge – ipak je krasi urođeni instinkt preplašenog zeca. Uzdajući se u moć Satnog dijamanta, Ajvi polazi da spase svoju najbolju prijateljicu, Rebeku, zarobljenu u paralelnom svetu. Ali zdravlje je izdaje, neki čovek u belom odelu je prati kud god da krene a porodica Baterfild kuje novu zaveru da je se otarasi. Uz nekoliko trikova u rukavu i urođeni instinkt majstora prerušavanja, Ajvi je sigurna da može nadmudriti neprijatelje i uspešno okončati najsmeliju akciju spasavanja koja je ikad postojala.

U burnoj završnici trilogije o Ajvi Poket čeka vas avantura koja ostavlja bez daha, zabiberena neopisivom hrabrošću i nezamislivim opasnostima, ali i konačni odgovor na pitanje: Ko je zaista Ajvi Poket?

 

Trilogija o Ajvi Poket: uvrnuta (anti)junakinja izvrnutog viktorijanskog sveta

27.07.2022.

Iza svega je upečatljivo sprovedena univerzalna tema potrebe za popunjavanjem praznine, otkrivanjem onoga što jesmo i pozicioniranjem u svetu, ublažena i namerno samo donekle zamaskirana brzinom smenjivanja uzbudljivih epizoda ili dugim jezikom originalne junakinje, koja je nesnosna upravo koliko i potpuno neodoljiva.

Detaljnije

Intervju sa piscem: Kejleb Krisp

05.10.2021.

Australijski pisac Kejleb Krisp važi za veoma povučenu osobu koja nerado komunicira sa medijima i vrlo retko daje intervjue. Ipak, vrlo retko ne znači nikad! Prenosimo jedan od retkih intervjua koji je pisac dao za australijski portal Better Reading, 2016. godine, nakon objavljivanja prve knjige serijala o Ajvi Poket.

Detaljnije

10 činjenica koje niste znali o Ajvi Poket

04.02.2021.

Ajvi Poket je nezaboravna književna junakinja čije avanture će vas naglas zasmejati. Njen lik je toliko dobro osmišljen da prosto možete da je zamislite van korica knjige, zar ne? Evo kako je to učinila autorka bloga Just Commonly.

Detaljnije

Jeste li spremni za Ajvi Poket?

09.12.2020.

Upoznajte devojčicu od koje svi beže glavom bez obzira!

Detaljnije

Od istog autora