NOVOGODIŠNJE KOMBINACIJE

Novogodisnje kombinacije COVER

Vreme je za „Novogodišnje kombinacije"!
I ove godine smo za vas pripremili posebne praznične popuste na odabrana Odisejina izdanja. Napravite svoje kombinacije knjiga za decu i odrasle u vrednosti od 1.000 dinara ili više.
AKCIJA TRAJE OD 20. DECEMBRA DO 20. JANUARA
KOLIČINE SU OGRANIČENE. Trudićemo se da svakodnevno ažuriramo spisak, a vas molimo da ipak prvo proverite da li su knjige koje želite i dalje dostupne: pošaljite upit sa odabranim naslovima na mejl  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. a mi ćemo vam ubrzo odgovoriti da li ih imamo.
Mogu se kombinovati knjige za decu i odrasle. Cene važe samo u okviru ove akcije. U cene je uračunat PDV (10%). Minimalan iznos narudžbine je 1.000 dinara bez troškova poštarine.
Naručite mejlom na adresu This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ili na telefon 011/2620-521  
Poštarina iznosi 220 dinara. Knjige šaljemo kurirskom službom, a plaća se pouzećem. Molimo vas da u narudžbini, osim imena i adrese za isporuku, pošaljete i broj telefona kako bi kurir mogao da vas kontaktira.
Spisak ponuđenih knjiga možete preuzeti kao pdf ili kao excel dokument.
U excel dokumentu možete izračunati vrednost svoje narudžbine tako što ćete u kolonu „Komada" upisati koliko komada neke knjige želite. Na dnu spiska pojaviće se vrednost vaše narudžbine, kao i vrednost za plaćanje prilikom preuzimanja uvećana za troškove poštarine.

Srećne praznike ispunjene dobrim knjigama želi vam Odiseja!
 

 

 

 

 

 

 

<!-- Google Tag Manager -->
<script>(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start':
new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0],
j
=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src=
'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f);
})(window,document,'script','dataLayer','777-04235');</script>
<!-- End Google Tag Manager -->


<!-- Google Tag Manager (noscript) -->
<noscript><iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=777-04235"
height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden"></iframe></noscript>
<!-- End Google Tag Manager (noscript) -->
Copyright 2012. izdavačka kuća ODISEJA Dobračina 5, 11000 Beograd | tel.+381 11 26 20 521 | +381 11 33 73 960 | fax. +381 11 26 21 375